Tuesday, October 26, 2010 Sangat Sebuk

haha... dalam sem ni mmg mati blog aku nie.. nie bru nk update.. ni nk cite siket.. sem ni mmg agak singkat sgt aku rase.. byk keje nak buat.. sekarang ni aku bz dgan final projek walaupun minggu nie memang minggu untuk prsent tapi still ade lagi yg tak siap.. tapi tiggal project group je.. so aku kene siapkan dalam mase terdekat ni gak.. tapi ape yang penting cuti sem ni aku ade banyak plan nk buat.. jadi aku harap x de anasir buruk ganggu plan aku.. amin
Digg it StumbleUpon del.icio.us

2 comments:

cik eysha said...

aku igt hape la kau nak cite
kalau sekerat cmni ta yah update madd!!

Sufiyan Terbaik said...

ni info je..

Post a Comment